• LOSSER HAALT BIJ TVO DE VOLLE BUIT BINNEN
  Zo, de kop is er af. Waar TVO vorige week bij Avanti W. remiseerde na een onderhoudende partij voetbal, haalde Losser de volle buit binnen. Met 2-1 werden thuis tegen Luctor de punten weggesleept.
  We herinneren ons Losser nog van het laatste bezoek van TVO aan deze sympathieke club 2 ½ jaar geleden. Toen werd de eindstand 0-4. Een uiterst effectief TVO had geen kind aan de jonge Losserse formatie in opbouw. Maar alles is nu anders en de volle winst van vorige week die Losser op Luctor boekte zal hun een boost geven. De formatie van TVO olv. trainer Harold Oude Veldhuis met zijn staf, zag Martijn Leferink afhaken, waar Thijn Veldhuis weer fit was voor de basis. Door de abominabele weersomstandigheden was het veld doordrenkt en zwaar bespeelbaar.
  De opening was duidelijk voor de thuisclub. Jorn Groothuis schampte op een voorzet van links de bal en Jorn van Laar stuurde Cyriel Temmink weg, die een teenlengte tekort kwam voor de afronding. Maar na een klein kwartier strafte Joost Extercate na een dieptepass van Bas ten Dam een misverstand in de Losser verdediging af, 1-0.
  Na een Losser kans die uit een corner, waarbij de bal vaardig door de TVO doelman werd gekeerd, ontstond enkele minuten een ware TVO kanonnade rond de 30e minuut.
  Inzetten van ondermeer an Laar, Groothuis en Extercate werden op wonderbaarlijke wijze geblokt, gekeerd of door de sterke Losser goalie onschadelijk gemaakt. Na wederzijdse acties schoot Pim Veldhuis net over de kruizing en een Losser aanvaller vond het zijnet. Op slag van rust kreeg Losser een meevaller via een gemakkelijk gegeven strafschop, 1-1. En in de resterende minuten waren Roy Leferink en Daan ten Dam dichtbij een nieuwe TVO voorsprong, maar de uitblinkende doelman van Losser bleef meester van de situatie.
  In de 2e helft zakte het niveau en was Losser het eerste deel de bovenliggende partij. TVO strooide met slordige passes en kwam in de 65e minuut op achterstand door attent reageren van de Losser spits Tijhuis, 1 -2. De scheidsrechter van dienst drukte gaandeweg een duidelijk stempel op de verder sportieve partij. Hj strooide bijkans na ieder persoonlijk duel voor een overtreding en trok voor beide ploegen een handvol gele kaarten. In de slotfase zette TVO weer meer druk en oa. Jorn van Laar was bij een uitbraak over links dichtbij de gelijkmaker, maar de Losser doelman hield zijn doel opnieuw schoon.
  KNITTO