• Trainer gezocht voor TVO/Hoevevooruit JO19

  Het combiteam ST: TVO/Hoevevooruit JO19-1 is op zoek naar een enthousiaste trainer/coach. Op dit moment komt de JO19-1 uit in de bovenste regionen van de tweede klasse. Het is een jonge groep welke volgend jaar vrijwel volledig in tact blijft.

  Als hoogste juniorenteam is het uiteindelijke doel een goede doorstroom richting de senioren te verwezenlijken. We zoeken iemand die zich kan schikken in de rol van trainer/coach en de balans kan vinden tussen het ontwikkelen van jeugdige spelers en het vooropstellen van het teambelang.

  Je bent iemand die prestatiegericht is, maar veel waarde hecht aan plezier en beleving.

  We verwachten dat je 2x per week de training verzorgt (dagen in onderlinge afstemming) en zaterdag de voorbereiding en coaching op je neemt. 

  Actueel zijn er ontwikkelingen binnen de clubs, om de volledige jeugdafdeling te fuseren, dit middels een SJO. Er zal dus voor de buitenwereld een nieuwe jeugdclub opgericht worden, waarin de jeugdleden van zowel TVO als Hoeve Vooruit in zullen gaan spelen. Het doel is dit vanaf komend seizoen uit te dragen.

  Ben je geïnteresseerd in de vacature en wil je werken bij een leuke en ambitieuze voetbalvereniging. Twijfel dan niet en laat snel iets van je horen!

  Heb je interesse of wil je eens langskomen voor een oriënterend gesprek? Mail dan met wesley_siemerink@live.nl of neem contact op met: 06-11966120.